INREDNING

HOLY GREENS REGERINGSGATAN

a Blast har tillsammans med Society skapat inredningen bestående av platsbyggda möbler till sallad- och juciebaren Holy Greens. Beläget på Regeringsgatan, några minuter från centralstationen är restaurangen en del av den pågående omvandlingen av centrala Stockholm som byggdes under 1950- och

HOLY GREENS REGERINGSGATAN

a Blast har tillsammans med Society skapat inredningen bestående av platsbyggda möbler till sallad- och juciebaren Holy Greens. Beläget på Regeringsgatan, några minuter från centralstationen är restaurangen en del av den pågående omvandlingen av centrala Stockholm som byggdes under 1950- och

HOLY GREENS MOOD

a Blast arkitekter har tillsammans med Society ritat inredningen till Holy Greens i Moodgallerian i Stockholm. Holy Greens är en modern sallads- och juicebar där all mat tillverkas på plats med lokalproducerade och ekologiska färska råvaror. Här kan kunden beställa och

HOLY GREENS MOOD

a Blast arkitekter har tillsammans med Society ritat inredningen till Holy Greens i Moodgallerian i Stockholm. Holy Greens är en modern sallads- och juicebar där all mat tillverkas på plats med lokalproducerade och ekologiska färska råvaror. Här kan kunden beställa och

TILLÄGG

Renovering av lägenhet från 60-talet omfattande kök, hall och barnrum. Foto: Tove Freiij

TILLÄGG

Renovering av lägenhet från 60-talet omfattande kök, hall och barnrum. Foto: Tove Freiij

SKEVIK GÅRD

a Blast Arkitekter har tillsammans med arkitekt Måns Tham gjort renoveringen och ombyggnaden av Skevik gårds restaurang. Skevik gård är en är hotell– och konferensanläggningen i en skärgårdsmiljö där det lokala och närodlade står i fokus. Utanför matsalens fönster ses

SKEVIK GÅRD

a Blast Arkitekter har tillsammans med arkitekt Måns Tham gjort renoveringen och ombyggnaden av Skevik gårds restaurang. Skevik gård är en är hotell– och konferensanläggningen i en skärgårdsmiljö där det lokala och närodlade står i fokus. Utanför matsalens fönster ses

60-TAL

I ett större bostadshus från tidigt sextiotal har aBlast arkitekter ritat om två badrum med spegelvända planlösningar. Ursprungsplanen gav ett trångt och avlångt intryckt där alla funktioner var uppradade efter varandra. Vi har med den nya planlösningen utnyttjar ytan mer

60-TAL

I ett större bostadshus från tidigt sextiotal har aBlast arkitekter ritat om två badrum med spegelvända planlösningar. Ursprungsplanen gav ett trångt och avlångt intryckt där alla funktioner var uppradade efter varandra. Vi har med den nya planlösningen utnyttjar ytan mer

VINTAGE

När Emmaus Vintagebutik fick nya lokaler på Peter Myndes Backe i Stockholm blev vår utgångspunkt att med en minimal budget i linje med Emmaus filosofi använda det som fanns tillhanda inom verksamheten. Vi gjorde en inventering och skapade utifrån detta

VINTAGE

När Emmaus Vintagebutik fick nya lokaler på Peter Myndes Backe i Stockholm blev vår utgångspunkt att med en minimal budget i linje med Emmaus filosofi använda det som fanns tillhanda inom verksamheten. Vi gjorde en inventering och skapade utifrån detta

SÖDERMALM

En mörk hall i lägenhetens mitt och ett tråkigt badrum, ett kök utan koppling till den övriga lägenheten och en beställare som önskade sig genom ombyggnaden att få kliva rakt in i köket och att få ett generöst badrum. Lösningen

SÖDERMALM

En mörk hall i lägenhetens mitt och ett tråkigt badrum, ett kök utan koppling till den övriga lägenheten och en beställare som önskade sig genom ombyggnaden att få kliva rakt in i köket och att få ett generöst badrum. Lösningen

A LEE DON`T LIE

  a Blast tog, tillsammans med studio Feuer har ritat butiksinstallationer för Lees vår/sommar-kampanj 2012, “A Lee Don´t Lie”. Utgångspunkten var annonskampanjen fotograferad av Terry Richardson. Vi ville förmedla samma råa och rättframma denimkänsla som fotona i installationer som lyfter fram

A LEE DON`T LIE

  a Blast tog, tillsammans med studio Feuer har ritat butiksinstallationer för Lees vår/sommar-kampanj 2012, “A Lee Don´t Lie”. Utgångspunkten var annonskampanjen fotograferad av Terry Richardson. Vi ville förmedla samma råa och rättframma denimkänsla som fotona i installationer som lyfter fram