RENOVERING

TILLÄGG

Renovering av lägenhet från 60-talet omfattande kök, hall och barnrum. Foto: Tove Freiij

TILLÄGG

Renovering av lägenhet från 60-talet omfattande kök, hall och barnrum. Foto: Tove Freiij

NYANSER

En omfattande lägenhetsrenovering av en nittiotalslägenhet där det två viktigaste önskemålen har varit att få in ett ytterligare sovrum samt att få in många olika typer av förvaring. Vi har arbetat med hyllsystem i de gemensamma rummen där allt från

NYANSER

En omfattande lägenhetsrenovering av en nittiotalslägenhet där det två viktigaste önskemålen har varit att få in ett ytterligare sovrum samt att få in många olika typer av förvaring. Vi har arbetat med hyllsystem i de gemensamma rummen där allt från

UMGÅS

I en villa, ursprungligen från 1920-talet bodde en familj i behov av mer yta och lösningen blev en påbyggnad med full takhöjd där alla i familjen får ett sovrum på samma plan. Entréplanet görs om till ett stort rum för

UMGÅS

I en villa, ursprungligen från 1920-talet bodde en familj i behov av mer yta och lösningen blev en påbyggnad med full takhöjd där alla i familjen får ett sovrum på samma plan. Entréplanet görs om till ett stort rum för

LUFT

En totalrenovering och ombyggnad av en etagelägenhet från tidigt nittiotal. Som ingång i projektet har vi tänkt oss lägenheten som ett stort hotellrum. En exklusiv miljö som samtidigt både är avskalad och välkomnade. Materialpaletten går i mjuka  ljusa toner.

LUFT

En totalrenovering och ombyggnad av en etagelägenhet från tidigt nittiotal. Som ingång i projektet har vi tänkt oss lägenheten som ett stort hotellrum. En exklusiv miljö som samtidigt både är avskalad och välkomnade. Materialpaletten går i mjuka  ljusa toner.

SÖDERMALM

En mörk hall i lägenhetens mitt och ett tråkigt badrum, ett kök utan koppling till den övriga lägenheten och en beställare som önskade sig genom ombyggnaden att få kliva rakt in i köket och att få ett generöst badrum. Lösningen

SÖDERMALM

En mörk hall i lägenhetens mitt och ett tråkigt badrum, ett kök utan koppling till den övriga lägenheten och en beställare som önskade sig genom ombyggnaden att få kliva rakt in i köket och att få ett generöst badrum. Lösningen

VILLAN

Detta är de första skisserna på ett av våra pågående projekt, en stor ombyggnad av en villa ursprungligen från 1940-talet. Här har ljuset, rörelsen och villans ursprung fått stå i fokus för ombyggnaden. Den nuvarande planlösningen är smått labyrintiskt och

VILLAN

Detta är de första skisserna på ett av våra pågående projekt, en stor ombyggnad av en villa ursprungligen från 1940-talet. Här har ljuset, rörelsen och villans ursprung fått stå i fokus för ombyggnaden. Den nuvarande planlösningen är smått labyrintiskt och